+36 20 360 85 79

E-mail: info [kukac] frakkkolcsonzes.hu

Ruha kiszállítás

Ruha kiszállítás menete

 

1. Ruha kiszállítás, fennmaradó összeg rendezése

 

Egyeztetünk egy időpontot a szalagavató, gólyabál, esemény napjára, amikor mi kimegyünk és átadjuk, azaz kiszállítjuk Önöknek az összes kölcsönzött és méretre igazított frakk ruhát. A kölcsönzött frakk kiszállításkor rendezzük a fennmaradó összeget. Mindezek után mindenkire rápróbáltatjuk a kölcsönzött frakkot. Amennyiben bármilyen eltérést, méretváltozás adódik azt helyben, azonnal korrigálni tudjuk munkatársaink segítségével, így kifogástalan szolgáltatást kapnak. Továbbá leegyeztetjük, hogy körülbelül mikor lesz vége az eseménynek, hogy mikorra hozzák vissza a frakkokat.

 

2. Elszállítás

 

Végezetül az ünnepség végén, a megbeszélt időpontban, a gyűjtőponton, ahol a ruhákat kiosztottuk, ugyanott visszagyűjtjük őket. Miután átszámoltuk és leellenőriztük a visszahozott ruhákat, mi elszállítjuk azokat.

 

A frakkot és a kiegészítőket NE VIGYÉK MAGUKKAL HAZA, mivel a rendezvény végéig személyes felelősséggel tartoznak a kölcsönzött ruhákért!

 

Mindezen felsoroltak benne foglaltatnak a kölcsönzési díjban, ezért a frakkok elszállítása után, egyéb felmerülő költség nem terhel Önöket!

 

Bármely felmerülő további kérdésére készséggel válaszolunk. Keressen bennünket bizalommal az elérhetőségünkön!